HALİT ÇALIŞ - OKUL MÜDÜRÜ

HALİT ÇALIŞ - OKUL MÜDÜRÜ

            1979 Yılında Afyonkarahisar Doğdu. İlkokulu Köyde,  Ortaokulu Ve Liseyi Afyon İmam Hatip Lisesinde, Üniversiteyi Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümünde  tamamladı. Göreve Afyon’da Türkçe Öğretmeni Olarak Başladı, Sivas’ta Edebiyat Öğretmeni, Sinanpaşa Tınaztepe Lisesinde Müdür, Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesinde öğretmen, Şuhut Anadolu Lisesinde Müdür olarak görev yaptı. Halen Şuhut Şehit Yasin Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür olarak görev yapmaktadır. 

 

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

 SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Neden İmam-Hatip Okullarını tercih etmeliyiz?” İmam Hatip okulları bizi hakikî manada kul yapmayı İslamî ilimlerle pozitif bilimleri harmanlayarak öğrencilerini hem maddî hem de manevî yönden yetiştirmeyi hedefleyen okullardır. Asr-ı saadetle başlayan, Osmanlı ile devam eden bu muhteşem sancak, bugün  İmam Hatip nesli tarafından onurla taşınmaktadır.

 

Günümüzde her alanda milletimize hizmet eden bu yeni nesil,  gelecekte de Allah’ın izniyle, yakın coğrafyamız başta olmak üzere bütün dünyada huzur, barış, hoşgörü iklimini yeşertecektir. Bu yeni neslin yetişmesi için veliler olarak üzerimize düşen, öğrencilerimizi İmam-Hatip okullarına yönlendirmek olacaktır.

            Gelin bu davaya hep beraber sadece omzumuzu değil, yüreğimizi koyalım. Yarınların kıymetli neslinin fertleri, sizin güzide evlatlarınız olsun.

0272718141513 Eposta