Okulumuzun Tarihçesi

Okulun Tarihçesi:

Okulumuz 1975 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.Okulumuzun 2006 yılında Anadolu kısmı açılmıştır.Bu tarihten sonra eğitim-öğretime İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak devam etmiştir. 2016 Yılında yeni binaya  geçilmesi nedeniiyle  Adres değişikliği olmuştur. Bu tarihten itibaren Erkek  İmam Hatip Ortaokulu ve Erkek İmam Hatip Lisesi şeklinde eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuz kaloriferli olup, kömür yakıtı ile ısıtılmaktadır.

18.12.2012 390

Okulun Tarihçesi:

Adres:
ALTIGÖZ MAH. OYNAĞANLI CAD. İMAM HATİP ORTA OKULU VE KIZ OKULU BLOK NO 100 İÇ KAPI NO 2 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR